Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 101 гість.

ExportUA

Відкритий Кубок Донбасу з голболу

Переглядів: 2129
16.08.2017 - 11:17

12-15.08.2017  на спортивній базі  СК «Металург», в друге на Донеччині, проходив відкритий Кубок Донбасу з голболу, серед спортсменів з вадами зору, присвячений 85-річчю створення Донецької області.

Організатори змагань - Донецький регіональний центр фізичної культури і спорту інвалідів «Інваспорт.

В змаганнях взяли участь 48 спортсменів - представники 6 команд : Львівської, Харківської, Житомирської, Донецької, збірна Донецької обласної дитячо-юнацької спортивної  школи для інвалідів та жіноча національна збірна України.  На урочистому  відкритті змагань в. о. начальника ДРЦ «Інваспорт» Костянтин Шевченко  та суддя міжнародного класу II рангу  з голболу  Мороз С. Є. побажали спортсменам перемог та чесної гри. У запеклій боротьби міста розподілилися таким чином:

  • 1 місце – Львівська область
  • 2 місце – Харківська область
  • 3 місце – жіноча національна збірна України
  • 4 місце – Житомирська область
  • 5 місце – Донецька область
  • 6 місце – збірна ДО ДЮСШІ

Переможці змагань були нагороджені кубками, медалями та грамотами. Команда переможець була нагороджена новим голбольним м'ячем.

У рамках реалізації спільного проекту «Схід і Захід разом» до Бахмута приїхала команда збірної Львівської області.  У жовтні до Львова поїде  команда Донецької області для участі у турнірі з голболу.

Донецький регіональний центр «Інваспорт»  виражає подяку  керівництву та адміністрації ДП «Артемсіль» за можливість безкоштовно відвідати соляну шахту учасникам Кубку Донбасу з голболу.

12-15.08.2017  на спортивній базі  СК «Металург», в друге на Донеччині, проходив відкритий Кубок Донбасу з голболу, серед спортсменів з вадами зору, присвячений 85-річчю створення Донецької області.12-15.08.2017  на спортивній базі  СК «Металург», в друге на Донеччині, проходив відкритий Кубок Донбасу з голболу, серед спортсменів з вадами зору, присвячений 85-річчю створення Донецької області.12-15.08.2017  на спортивній базі  СК «Металург», в друге на Донеччині, проходив відкритий Кубок Донбасу з голболу, серед спортсменів з вадами зору, присвячений 85-річчю створення Донецької області.12-15.08.2017  на спортивній базі  СК «Металург», в друге на Донеччині, проходив відкритий Кубок Донбасу з голболу, серед спортсменів з вадами зору, присвячений 85-річчю створення Донецької області.

Останні статті на сайті