Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 133 гостя.

Урядовий портал

Бахмутчани стали срібними призерами міжнародної матчевої зустрічі.

Переглядів: 1808
04.10.2017 - 05:39

30 вересня на стадіоні «Авангард» міста Луцьк відбулася міжнародна матчева зустріч з легкої атлетики серед юнаків «Тільки разом». Серед запрошених до участі у змаганнях були представники Бахмуту, Бреста, Львова, Рівного, Хмельницького, а також виступили дві команди господарів з Луцька.

На протязі всієї зустрічі запекла боротьба за перше місце велася між командами з Рівного та Бахмуту. Та перевага лише в одне очко (102 проти 101) дозволила рівнянам піднятися на першу сходинку п’єдестала пошани, Бахмут — другий.
Відзначимо наших переможців у своїх видах програми: Кирило Приходько (200м), Микола Овсянніков (800м), Артем Коноваленко (стрибки у довжину), Олена Зуєва (400м), Катерина Коваль (800м). Також першою стала жіноча естафетна команда 100м+200м+300м+400м у складі з Катериною Мальцевою, Олесєю Ярошенко, Оленою Зуєвою та Катериною Коваль.

Бахмутчани стали срібними призерами міжнародної матчевої зустрічі.Бахмутчани стали срібними призерами міжнародної матчевої зустрічі.Бахмутчани стали срібними призерами міжнародної матчевої зустрічі.Бахмутчани стали срібними призерами міжнародної матчевої зустрічі.Бахмутчани стали срібними призерами міжнародної матчевої зустрічі.Бахмутчани стали срібними призерами міжнародної матчевої зустрічі.Бахмутчани стали срібними призерами міжнародної матчевої зустрічі.Бахмутчани стали срібними призерами міжнародної матчевої зустрічі.