Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 85 гостей.

Школа мистецтв м.Артемівська

«Крок до Олімпу»

Переглядів: 1979
19.02.2018 - 12:43

17 січня 2018 року в Костянтинівській школі мистецтв продовжились творчі змагання учасників другого (фінального) туру обласного конкурсу для учнів початкових спеціалізованих мистецьких навчальних закладів «Крок до Олімпу» у номінаціях «Вокал», «Образотворче мистецтво» та «Музично-теоретичні дисципліни».

Школа мистецтв міста Бахмута представила до участі у конкурсі учнів вокально-хорового та художнього відділень.

Особливістю змагань юних художників було те, що учні виконували свої роботи без попередньої підготовки, безпосередньо на конкурсі.

Цього разу яскравий виступ вокального тріо у складі Разумовської Катерини, Філатової Вероніки, Шевченко Анастасії (кер. Богданова О.В., конц. Баєв Я.Є.) отримав Гран-прі конкурсу, а вокальний ансамбль «Черемшина» (кер. Літвінова О.В., конц. Баєв Я.Є.) став Дипломантом.

Коняєва Дар’я стала лауреатом III ступеню в категорії академічний рисунок, а Головко Валерія отримала Диплом I ступеню в категорії академічний живопис.

Ми щиро вітаємо наших переможців і бажаємо успіхів наступним учасникам конкурсу у номінаціях «Фортепіано» та «Народні інструменти», які відбудуться 24 лютого 2018 року.

Впевненості у собі, творчості та натхнення !

17 січня 2018 року в Костянтинівській школі мистецтв продовжились творчі змагання учасників другого (фінального) туру обласного конкурсу для учнів початкових спеціалізованих мистецьких навчальних закладів «Крок до Олімпу» 17 січня 2018 року в Костянтинівській школі мистецтв продовжились творчі змагання учасників другого (фінального) туру обласного конкурсу для учнів початкових спеціалізованих мистецьких навчальних закладів «Крок до Олімпу» 17 січня 2018 року в Костянтинівській школі мистецтв продовжились творчі змагання учасників другого (фінального) туру обласного конкурсу для учнів початкових спеціалізованих мистецьких навчальних закладів «Крок до Олімпу» 17 січня 2018 року в Костянтинівській школі мистецтв продовжились творчі змагання учасників другого (фінального) туру обласного конкурсу для учнів початкових спеціалізованих мистецьких навчальних закладів «Крок до Олімпу» 17 січня 2018 року в Костянтинівській школі мистецтв продовжились творчі змагання учасників другого (фінального) туру обласного конкурсу для учнів початкових спеціалізованих мистецьких навчальних закладів «Крок до Олімпу» 17 січня 2018 року в Костянтинівській школі мистецтв продовжились творчі змагання учасників другого (фінального) туру обласного конкурсу для учнів початкових спеціалізованих мистецьких навчальних закладів «Крок до Олімпу» 17 січня 2018 року в Костянтинівській школі мистецтв продовжились творчі змагання учасників другого (фінального) туру обласного конкурсу для учнів початкових спеціалізованих мистецьких навчальних закладів «Крок до Олімпу»