Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 93 гостя.

Артемівське відділення Донецької ТПП

В новий рік з кольоровими емоціями

Переглядів: 1371
18.01.2019 - 14:23

18 січня 2019 року в міську бібліотеку для дітей Бахмутської міської централізованої бібліотечної системи завітали вихованці з районного центру соціальної реабілітації дітей з інвалідністю.

Зустріч була присвячена темі кольору. Бібліотекар познайомила дітей з основними кольорами, всі разом відгадували загадки і прикріпляли кольорові магніти на малюнки кульок. Діти розповіли про свій улюблений колір, зробили серця і приклеїли на фотографію бібліотеки, символізуючи любов до книг.

Основною родзинкою зустрічі став майстер-клас. З дерев’яних паличок діти робили рамки для своїх фотографій, розмальовували їх фарбами і клеїли прикраси. Завершилося все прикріпленням власної фотографії. Кожен зміг забрати різнобарвний сувенір додому. Щастю дітей не було меж, їм все дуже сподобалося.

Ігри, знайомство з журналами, книгами взагалі не залишили байдужими нікого. І як же без подарунків? Кожен отримав солодкий подарунок та іграшку.

Такі зустрічі допомагають дітям змінити обстановку, адаптуватися в соціумі, отримати позитивні емоції, познайомитися з новинками бібліотеки і просто цікаво провести дозвілля.

Міська бібліотека для дітей завжди відкрита для співпраці!

18 січня 2019 року в міську бібліотеку для дітей Бахмутської міської централізованої бібліотечної системи завітали вихованці з районного центру соціальної реабілітації дітей з інвалідністю. 18 січня 2019 року в міську бібліотеку для дітей Бахмутської міської централізованої бібліотечної системи завітали вихованці з районного центру соціальної реабілітації дітей з інвалідністю. 18 січня 2019 року в міську бібліотеку для дітей Бахмутської міської централізованої бібліотечної системи завітали вихованці з районного центру соціальної реабілітації дітей з інвалідністю. 18 січня 2019 року в міську бібліотеку для дітей Бахмутської міської централізованої бібліотечної системи завітали вихованці з районного центру соціальної реабілітації дітей з інвалідністю.