Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 70 гостей.

ExportUA

Учні м.Бахмута взяли участь у створенні Глобального Маніфесту в м.Києві

Переглядів: 1131
03.06.2019 - 16:05

У рамках ініціативи «Громада дружня до дітей та молоді» та з нагоди Всесвітнього дня захисту дітей Дитячий Фонд ООН (ЮНІСЕФ) запросив до м. Києва представників активної молоді  м. Бахмута - учнів Бахмутського НВК №11 Семена Косяка та ЗОШ №24 Анастасію Панченко - з метою участі в створенні Глобального Маніфесту.

Учні  разом із дев’ятьма талановитими та обдарованим дітьми із різних куточків України взяли участь у зйомці відео Маніфесту «Громада дружня до молоді». Під час зйомки діти висловлювали думки про свою активну життєву позицію, формулювали власне бачення щодо того, як мають розвиватися міста і громади, як у них мають дотримуватися права дітей. Ролик, що вийде у середині червня, стане своєрідною дорожньою картою для очільників громад у побудові дружнього до дітей середовища.

За якісну роботу, гарне навчання, активну життєву позицію дітей було нагороджено квитками на концерт відомого співака MONATIKа до НСК «Олімпійський».

Учні м.Бахмута взяли участь у створенні Глобального Маніфесту в м.КиєвіУчні м.Бахмута взяли участь у створенні Глобального Маніфесту в м.КиєвіУчні м.Бахмута взяли участь у створенні Глобального Маніфесту в м.Києві