Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 101 гість.

Артемівське відділення Донецької ТПП

Проведено підсумкові засідання атестаційної комісії Управління освіти

Переглядів: 1238
06.04.2020 - 17:26

Відповідно до Типового положення про атестацію педагогічних працівників підсумкові засідання атестаційних комісій ІІ рівня мали завершитися до 10 квітня.

Не зважаючи на  складну ситуацію через поширення коронавірусу, виконуючи рекомендації Міністерства  освіти і науки, Управління освіти прийняло рішення  провести засідання атестаційних комісій у дистанційному форматі. Дотримуючись регламенту та вимог Типового положення про атестацію, вони пройшли в онлайн-форматі на платформі для відеоконференцій у режимі реального часу Jitsi Meet. Було складено графік, члени атестаційної комісії, педагоги закладів дошкільної, загальної середньої та позашкільної освіти долучилися до засідань, що проходили відповідно до вимог, без порушень регламенту під головуванням начальника Управління освіти  Марини Рубцової. Директори зачитували характеристики вчителів, які підлягали атестації, заслуховувалися експертні висновки. Члени комісії мали змогу поспілкуватися з педагогами, поставити їм питання, аби неупереджено оцінити їх діяльність. За результатами таємного голосування шляхом заповнення гугл-форм комісією ІІ рівня було атестовано в 2019-2020 н.р. біля шістдесяти керівних та педагогічних працівників закладів освіти, розташованих на території Бахмутської міської об‘єднаної територіальної громади.

Управління освіти впроваджує дистанційний формат роботи. Це була нова форма та новий досвід для всіх учасників підсумкових засідань.

Отже, з упевненістю можна стверджувати, що підсумкові засідання атестаційної комісії пройшли успішно, підсумок професійної майстерності педагогів підведено.

Проведено підсумкові засідання атестаційної комісії Управління освітиПроведено підсумкові засідання атестаційної комісії Управління освіти