Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 155 гостей.

Баннер Донецкой торгово-промышленной палаты

Відбулось чергове засідання координаційної ради

Переглядів: 1879
17.09.2020 - 14:16

10 вересня 2020 року у конференційній залі Управління молодіжної політики та у справах дітей Бахмутської міської ради відбулось чергове засідання координаційної  ради з питань національно-патріотичного виховання молоді, на якому були розглянуті питання про національно-патріотичне виховання у закладах  загальної середньої освіти у 2019/2020 навчальному році, про проведення спортивно-патріотичних змагань «Майбутні захисники».

З метою формування патріотизму в українському суспільстві  було рекомендовано закладам освіти організовувати виховну діяльність на засадах патріотизму, глибокого розуміння історії свого народу, національної ідентичності, самобутності. Не менш важливим є повсякденне виховання поваги до Конституції держави, законодавства, державних символів - Герба, Прапора, Гімну. Важливим аспектом національно-патріотичного виховання є повага та любов до державної мови. Мовне середовище повинно впливати на формування учня- громадянина, патріота України.

У жовтні до Дня Захисника України Управлінням молодіжної політики та у справах дітей Бахмутської міської ради організовуються та проводяться спортивно-патріотичні змагання «Майбутні захисники», з метою належної підготовки та проведення заходу  заступникам директорів з виховної роботи закладів вищої освіти, закладів фахової передвищої освіти та  закладів професійно-технічної освіти запропоновано своєчасно надати пропозиції щодо видів змагань та конкурсів для включення до порядку проведення спортивно-патріотичних змагань «Майбутні захисники»

 

Останні статті на сайті