Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 1 користувач та 84 гостя.

Презедент України

Як знайти вакансію чи працівника не виходячи з дому?

Переглядів: 6442
11.03.2021 - 16:47

На Донеччині продовжують активно використовуватися безкоштовні онлайн сервіси обласної служби зайнятості.

На початку карантину для консультування клієнтів в онлайн режимі фахівці Донецької обласної служби зайнятості розробили та впровадили чат-бот у месенджері Telegram. Завдяки йому кожний користувач соцмережі може дізнатися про вакансії та можливості для навчання, потенційних працівників, умови фінансової підтримки роботодавців, топ актуальних вакансій та професій тощо.

Активно використовується сервіси на базі Google Maps. Однією з таких є інтерактивна мапа актуальних вакансій регіону. Сервіс дозволяє дистанційно за допомогою гаджетів чи комп’ютера отримати інформацію щодо актуальних вакансій у містах та районах області, умов праці, вимог роботодавця та контактів рекрутерів центрів зайнятості. Банк мапи налічує 1 500 вакансій і на сьогодні вже має понад 270 тисяч переглядів. Також було створено мапу паспортів підприємств, установ та організацій Донеччини. Завдяки їй можна дізнатися місцезнаходження, вид діяльності, чисельність працівників, графік роботи та інші дані підприємств та установ.

Останньою розробкою регіональної служби зайнятості стала інтерактивна мапа відеорезюме шукачів роботи регіону. Сервіс дозволяє у зручний для роботодавця час дистанційно здійснити підбір кваліфікованого персоналу. Наразі мапа має понад 7 тис. переглядів.

Постійно оновлюються та вдосконалюються безкоштовні онлайн додатки, які знаходяться лише в арсеналі Донецької обласної служби зайнятості. Кожний користувач гаджету на системі Android у вільному доступі. «Центр профорієнтації», «Центр розвитку підприємництва», «Довідник послуг та пільг учаснику АТО» та «Донецький ЦПТО служби зайнятості України».

Усі електронні сервіси можна переглянути на сайті Донецької обласної служби зайнятості у вкладці «Електронні сервіси» чи завантажити БЕЗКОШТОВНО за посиланням:

  • Чат-бот у Telegram - bit.ly/2UnnJwh
  • Інтерактивна карта вакансій Донеччини - bit.ly/2T47LaR
  • Інтерактивна мапа відеорезюме шукачів роботи Донеччини - bit.ly/2zkKnyK
  • Центр професійної орієнтації - bit.ly/2T20SXC
  • Центр розвитку підприємництва – bit.ly/2T1gElz
  • Довідник послуг та пільг учасника АТО - bit.ly/2wdEgdC
  • Донецький центр професійно-технічної освіти служби зайнятості України - bit.ly/2T1iiDL
  • Паспорти підприємств, установ та організацій Донеччини» підскаже - bit.ly/2Pr80KP

Останні статті на сайті