Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"

Головне управління пенсійного фонду України


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 29 гостей.

Урядовий портал

Інформуємо про переваги співпраці зі службою зайнятості

Переглядів: 699
25.06.2021 - 09:14

24 червня 2021 року провідний фахівець відділу активної підтримки безробітних Бахмутського міського центру зайнятості Інна Штепа провела інформаційний вебінар із загальних питань зайнятості для 15 мешканців Бахмутської, Світлодарської, Северської, Соледарської та Часів-Ярської об’єднаних територіальних громад. 

Державна служба зайнятості на сьогодні є активним посередником на ринку праці між роботодавцями та шукачами роботи, яка на безоплатній основі надає послуги із пошуку підходящої роботи та підбору персоналу» - розпочала захід фахівчиня. Вона ознайомила присутніх з основними послугами державної служби зайнятості та сучасними підходами щодо їх отримання; електронними сервісами державної служби зайнятості; перевагами легальної зайнятості; питанням запобігання дискримінації та гендерної нерівності при влаштуванні на роботу; загрозами нелегальної трудової міграції.

Безробітні отримали інформацію про можливість набуття професії за сприяння служби зайнятості, дізнались про актуальні вакансії на регіональному ринку праці, а також соціальні гарантії, які існують лише за умови офіційного працевлаштування.

 Бахмутський міський центр зайнятості

24 червня 2021 року провідний фахівець відділу активної підтримки безробітних Бахмутського міського центру зайнятості Інна Штепа провела інформаційний вебінар із загальних питань зайнятості

Останні статті на сайті