Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"

Головне управління пенсійного фонду України


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 89 гостей.

Сайт Артемівської міської централізованної бібліотечної системи

«Пані з парасолькою»

Переглядів: 562
04.08.2024 - 22:45

Клуб «Творча людина» Бахмутського міського народного Дому провів черговий майстер-клас з малювання у просторі Vcentri Hub: Оболонь.

«Для чого ми це робимо?.. Для кого?.. Безумовно, для всіх охочих! Але і для себе теж, - ділиться своїми думками керівниця клубу Тетяна Салієва. - Завжди приємно чути, що ти потрібен, що ти багато чого вмієш та маєш навчати інших. Коли твої друзі по творчості досягають гарних результатів - з'являються крила. Ось за що ми любимо свою професію: за муки творчості, задоволення, за миті щастя, за натхнення! Ці картини написані жінками, які не претендують на звання художниць, дехто з них сьогодні малював вперше, а який підсумок! Я пишаюся моїми друзями, учасниками колективу!».

Клуб «Творча людина» Бахмутського міського народного Дому провів черговий майстер-клас з малювання у просторі Vcentri Hub: Оболонь. Клуб «Творча людина» Бахмутського міського народного Дому провів черговий майстер-клас з малювання у просторі Vcentri Hub: Оболонь. Клуб «Творча людина» Бахмутського міського народного Дому провів черговий майстер-клас з малювання у просторі Vcentri Hub: Оболонь. Клуб «Творча людина» Бахмутського міського народного Дому провів черговий майстер-клас з малювання у просторі Vcentri Hub: Оболонь. Клуб «Творча людина» Бахмутського міського народного Дому провів черговий майстер-клас з малювання у просторі Vcentri Hub: Оболонь. Клуб «Творча людина» Бахмутського міського народного Дому провів черговий майстер-клас з малювання у просторі Vcentri Hub: Оболонь.

Останні статті на сайті