Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 1 користувач та 114 гостей.

Артемівське відділення Донецької ТПП

Веселе життя «Веселкової країни»

Переглядів: 3963
17.06.2014 - 12:20

Протягом двох тижнів на подвір’ї Соледарської школи №14 дзвенять дитячі голоси і сміх сімнадцяти вихованців пришкільного табору «Веселкова країна».

Начальник табору, вчитель початкових класів Раїса Мирошниченко разом з вихователями Ольгою Даниловою, Інною Скоріною, Валентиною Аврамовою, практичним психологом Тетяною Швачко та педагогом-організатором Ольгою Борисовою працюють згідно зі складеним графіком роботи. Вихователі щодня готують для дітей цікаві заняття, конкурси, змагання, подорожі.

Так 12 червня діти відвідали Свято-Преображенський храм міста Соледара, де прихожанин Борис Кобилянський провів екскурсію, розповів багато цікавого про чудотворні ікони, навчив хреститися. Кожній дитині подарував дитячий журнал «Шишкін ліс» і свічечку, яку діти запалили за мир та здоров'я своїх родин. Потім учні побували у приміщенні недільної школи. Вихованців табору вразили дитячі поробки і виставка малюнків. На них зображені церковні дзвони, природа рідного краю. Під час екскурсії у храм діти вивчали традиції нашого православного народу, вчилися спілкуватися між собою, вивчали правила поведінки у храмі.

13 червня вихованців табору чекав сюрприз. У цей день було заплановано свято гумору. Після смачного сніданку діти разом із вихователями, почувши веселу музику, вийшли на шкільне подвір’я, де їх вже чекала весела клоунеса Валюша. Вона привітала присутніх зі святом, з теплим літом і запросила у веселу подорож, яка почалася спільним таночком. Для дівчат і хлопців були проведені веселі конкурси, завдання та естафети. З великим азартом діти брали участь у веселих стартах, спортивних змаганнях, а за кожну правильну відповідь на загадку, учасники свята отримали цукерки.

Так 12 червня вихованців пришкільного табору «Веселкова країна» відвідали Свято-Преображенський храм міста Соледара, де прихожанин Борис Кобилянський провів екскурсію, розповів багато цікавого про чудотворні ікони, навчив хреститися. Так 12 червня вихованців пришкільного табору «Веселкова країна» відвідали Свято-Преображенський храм міста Соледара, де прихожанин Борис Кобилянський провів екскурсію, розповів багато цікавого про чудотворні ікони, навчив хреститися. 13 червня у вихованців табору Соледарської школи №14 було заплановано свято гумору.