Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 97 гостей.

 Краеведческий музей г. Артемовск

Туристична подорож вихованців дитячих садків «Оленка» та «Ромашка» міста Артемівська

Переглядів: 3017
27.06.2014 - 07:09

Дитячий навчальний заклад №47 «Оленка» яскраво запросив всіх малят відправитися в туристичну подорож разом із друзями з дитячого садочка №16 «Ромашка».

Свято! З яким нетерпінням чекають його діти. І ось знову воно, радісне і веселе, сповнене дива, яскравих барв і веселого дитячого сміху, завітало в садочки.

Мета цього свята - підвищення позитивного емоційного стану малят, бадьорості, розвиток рухових якостей і вміння діяти у команді.

До дітей завітали кумедні герої Спортик і Хлюпік, які разом з малечею долали перешкоди. Завдання-перешкоди мали цікаві назви «Сороконіжка», «Збери рюкзак», «Закинь м`яч», «Запали вогнище», «Відгадай яка трава», «Перенеси у ложці м`яч». Під час розваги вихованці показали свою швидкість, спритність, сміливість та спостережливість. Кульмінацією всього свята став незвичайний сюрприз – чарівна скринька з золотими монетами. Спортик і Хлюпік побажали малятам веселих, спортивних розваг та яскравих вражень під час літніх канікул.

Дитячий навчальний заклад №47 «Оленка» запросив всіх малят відправитися в туристичну подорож разом із друзями з дитячого садочка №16 «Ромашка». Мета - підвищення позитивного емоційного стану, бадьорості, розвиток рухових якостей і вміння діяти у команді.Дитячий навчальний заклад №47 «Оленка» запросив всіх малят відправитися в туристичну подорож разом із друзями з дитячого садочка №16 «Ромашка». Мета - підвищення позитивного емоційного стану, бадьорості, розвиток рухових якостей і вміння діяти у команді.Дитячий навчальний заклад №47 «Оленка» запросив всіх малят відправитися в туристичну подорож разом із друзями з дитячого садочка №16 «Ромашка». Мета - підвищення позитивного емоційного стану, бадьорості, розвиток рухових якостей і вміння діяти у команді.Дитячий навчальний заклад №47 «Оленка» запросив всіх малят відправитися в туристичну подорож разом із друзями з дитячого садочка №16 «Ромашка». Мета - підвищення позитивного емоційного стану, бадьорості, розвиток рухових якостей і вміння діяти у команді.

Останні статті на сайті