Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 126 гостей.

Школа мистецтв м.Артемівська

Громада підтримала намір будівництва Свято-Георгіївського храму в Ступках

Переглядів: 8528
14.02.2011 - 12:30

13 лютого в селищі Ступки відбулися громадські слухання з питання «Будівництва Свято-Георгіївського храму» на частині земельної ділянки загальноосвітньої школи № 9.

В обговоренні узяли участь депутати Артемівської міської ради, представники громадських організацій, політичних партій, органів самоорганізації населення, закладів міста, органів місцевого самоврядування, жителі селища Ступки. Усього зареєструвалося 79 осіб.

Розпочалися громадські слухання короткою молитвою.

Першим узяв слово настоятель Свято-Георгіївського храму отець Ніколай. Він нагадав присутнім про те, що церква є найважливішим символом духовності та гармонії, і її знаходження на території школи буде корисним прикладом для молодого покоління. «Це Боже благословення, - сказав отець, - що знайшлася добра людина, яка допоможе побудувати цей храм. А громаду я прошу підтримати нас у цьому благому намірі». 

На підтримку будівництва виступили також довірена особа благодійного фонду «Три храми» м. Москви Тамара Алієва, головний отаман бахмутської паланки Війська Запорізького Володимир Зима, голова квартального комітету Володимир Чернозуб, директор ЗОШ № 9 Лариса Калітіна  та жителі селища.  

В результаті громадського обговорення було одностайно вирішено дати згоду на будівництво Свято-Георгіївського храму на частині земельної ділянки загальноосвітньої школи № 9 та рекомендувати депутатам Артемівської міської ради дати згоду на розробку необхідної документації.

За кілька місяців розпочнеться будівництво, а за пару років мешканці селища Ступки матимуть свій двохярусний храм на 300 осіб та воскресну школу для молоді.

Обговорення будівництва  Свято-Георгіївського храму в СтупкахОбговорення будівництва   Свято-Георгіївського храму в СтупкахОбговорення будівництва  Свято-Георгіївського храму в СтупкахОбговорення будівництва  Свято-Георгіївського храму в Ступках

Останні статті на сайті