Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 1 користувач та 208 гостей.

Школа мистецтв м.Артемівська

Подорож у зимову мрію організував Часовоярський Центр дитячої та юнацької творчості

Переглядів: 4208
30.12.2014 - 13:50

Новорічні свята - це період здійснення мрій, це час, коли діти повинні відчувати турботу, родинний затишок та тепло.

У Часовоярському Центрі дитячої та юнацької творчості відбулися Новорічні свята: «Подорож у зимову мрію», «Засяй, ялинка, яскравими вогнями», «Новорічні історії», «Казковий світ дитячих мрій».

Казкові герої залучали малечу до цікавих ігор та розваг. Юні вокалісти привітали гостей та батьків Новорічними віншуваннями, виконали найулюбленіші пісні про зиму, а юні художники закликали сніг та морозець у рідне місто, сподіваючись, що Новорічні канікули не пройдуть марно, і всі діти будуть мати змогу порозважатися на санчатах та ковзанах. Учасники свят разом з Дідом Морозом та Снігуронькою запалили вогні на новорічній ялинці та розповіли вірші.

Розваги та конкурси, пісні та хореографічні виступи створили казкову атмосферу, овіяну незабутніми враженнями та дитячими радощами. Усі діти отримали гарний настрій і солодкі подарунки від Діда Мороза.

Протягом зимових канікул працівники Часовоярського ЦДЮТ порадують дітей своїми заняттями, конкурсами, розвагами, цікавими заходами.

У Часовоярському Центрі дитячої та юнацької творчості відбулися Новорічні свята: «Подорож у зимову мрію», «Засяй, ялинка, яскравими вогнями», «Новорічні історії», «Казковий світ дитячих мрій».У Часовоярському Центрі дитячої та юнацької творчості відбулися Новорічні свята: «Подорож у зимову мрію», «Засяй, ялинка, яскравими вогнями», «Новорічні історії», «Казковий світ дитячих мрій».