Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 111 гостей.

Школа мистецтв м.Артемівська

Маленький крок до великої справи – за результатами екологічного брейн-рингу

Переглядів: 2835
23.02.2016 - 09:15

Яскраві сонячні промені нагадують нам про наближення весни, коли все навкруги вдягнеться у різнокольорові шати та сповниться багатоголосним співом. Тому саме тема збереження природи рідного краю стала провідною під час екологічного брейн-рингу, якій пройшов у дошкільному закладі №40 «Посмішка» між вихованцями старших груп закладу та учнями 1-го класу Артемівської школи №2.

Під час гри діти отримали змогу закріпити свої знання про взаємозв’язки у природі та сезонні явища. Вони вчилися правилам спілкування з природою та аналізували наслідки, до яких може призвести негативна поведінка руйнівників довкілля. Атмосфера змагань стимулювала кожного з учасників до максимального вияву своїх знань та вмінь, тож підрахунок балів викликав неабияке хвилювання в обох командах.

Гра закінчилася. Дипломи та щирі оплески вболівальників стали чудовою нагородою усім гравцям. Але ми сподіваємося, що в серцях дітей залишилося відчуття себе як частини природного світу та розуміння особистої відповідальності за кожну комашку, пташку чи тварину.

Тема збереження природи рідного краю стала провідною під час екологічного брейн-рингу, якій пройшов у дошкільному закладі №40 «Посмішка» між вихованцями старших груп закладу та учнями 1-го класу Артемівської школи №2.

Останні статті на сайті