Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 135 гостей.

Професійне майбутнє будуємо сьогодні

Переглядів: 1278
12.03.2019 - 08:38

В березні 2019 року в Бахмутському міському центрі зайнятості стартував експериментальний проект  з кар’єрного консультування учнівської та студентської молоді Career Hub «Професійне майбутне будуємо сьогодні», що має на меті сприяти кар’єрному розвитку молоді – від шкільної лави до успішної реалізації в  професії.

В рамках цього проекту 6 березня  фахівці- профконсультанти Бахмутського міського центру зайнятості Тамара Богдан і Оксана Мавріна зустрілися із 24 старшокласниками  школи № 9  міста Бахмут.

 Інтерактивний захід для школярів мав змагально-мотиваційний, інтелектуально-ігровий характер. З допомогою практичних вправ та інформаційних матеріалів центру зайнятості учні  проаналізували кожну складову формули вдалого вибору професії «Хочу- Можу- Треба». Профконсультант Тамара Богдан запропонувала дітям експрес-тестування  учнів за допомогою психогеометричного тесту . Школярі взяли участь в  інтерактивних конкурсах – кейсах, завдяки яким  набували навички ефективного спілкування, командного прийняття рішень , отримали нові знання про відомі професії та більше дізнатись про нюанси кожної з них під час їх презентації.

Фахівці служби зайнятості проінформували учнів про онлайн-сервіси служби зайнятості веб- базовану платформу  « Моя професія: консультаційна мережа» та додаток  на  андроїд  «Центр профорієнтації».  Підлітки , які вирішили пройти поглиблене тестування змогли зареєструватися на платформі та отримали код доступу, а додаток на андроїд «Центр профорієнтації» завантажили  та переглянули  на мобільному .

 

6 березня  фахівці- профконсультанти Бахмутського міського центру зайнятості Тамара Богдан і Оксана Мавріна зустрілися із 24 старшокласниками  школи № 9  міста Бахмут.