Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 63 гостя.

 Краеведческий музей г. Артемовск

Відбулася "Пряма лінія"

Переглядів: 1125
31.10.2023 - 14:48

31 жовтня секретар Бахмутської міської ради Ганна Петриєнко-Полухіна провела пряму телефонну лінію з жителями громади за участю представників виконавчих органів Бахмутської міської ради.

Проблеми, з якими зверталися громадяни, переважно стосувалися виплати грошової компенсації за знищене або пошкоджене майно внаслідок збройної агресії російської федерації, допомоги у вирішенні надання соціального житла у регіонах, де бахмутяни вимушено тимчасово перебувають. Також, актуальними були питання роботи комунального підприємства «Бахмутське бюро технічної інвентаризації» щодо сприяння у отриманні довідки про право власності на нерухоме майно, забезпечення гуманітарною допомогою та отримання матеріальної допомоги на лікування. Роз’яснено питання щодо отримання довідки про склад сім’ї відповідно до чинного законодавства.

За результатами прямої телефонної лінії надані відповідні доручення  опрацювати  звернення громадян, які потребують докладного розгляду, та підготувати  відповіді у терміни, визначені чинним законодавством про звернення громадян.

Останні статті на сайті